Tort "BUCURIE IN BUCATARIE"

de amalia01 in Torturi, 12 Mar 2015 | 6696 vizualizari

 

A fost ziua mea... Motiv pentru care m-am distrat putin in bucatarie. Si asa s-a nascut tortul...

 

INGREDIENTE

  • 200 g piscoturi
  • 3 linguri cacao instant
  • 200 ml apa rece
  • 500 ml frisca
  • 250 ml lapte
  • 200 g crema de branza natur
  • 2 pachete mari de biscuiti Oreo
  • ornamente din pasta de zahar
  • ornamente pentru tort
  • intaritor pentru frisca
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "BUCURIE IN BUCATARIE":

Iei o forma pentru tort patrata, cu pereti detasabili.

Prepari solutia de cacao instant.

Inmoi piscoturile in solutie si le asezi in tava.

Bati 250 ml de frisca , apoi adaugi crema de branza si mixezi din nou. Adaugi 6 biscuiti Oreo sfaramati si amesteci usor, cu o lingura de lemn. Asezi crema peste piscoturi.

Prepari crema de ciocolata conform instructiunilor de pe ambalaj.

Bati restul de frisca impreuna cu intaritorul si amesteci cu crema.

Asezi crema astfel obtinuta peste crema alba.

Sfaramitezi 8 biscuiti si presari peste crema.

Dai la rece pentru 3 ore.

Sfarami restul de biscuiti.

Cu ajutorul unui cutit cu lama lata si fara varf desprinzi usor crema de pe peretele tavii si ii indepartezi.

Decorezi cu biscuitii si ornamentele, dupa plac.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "BUCURIE IN BUCATARIE"" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si mascarpone